Van 26 tot en met 30 juni 2017 wordt in samenwerking met diverse cardiologen ‘De week van het ritme van je hart’ gehouden. De Hart&Vaatgroep is partner van deze speciale week waarin we aandacht vragen voor hartritmestoornissen. Hartritmestoornissen is één van de meest voorkomende hartaandoeningen. Tijdens deze week bieden we betrouwbare informatie over preventie, symptomen, behandelmogelijkheden en het leven met hartritmestoornissen. Wat is een normaal ritme, wat is afwijkend? Wanneer moet je je zorgen maken over je hartritme? Wat is een goed moment om een arts te raadplegen?

Wat is het ritme van jouw hart?

Hoe vroeger je een diagnose kunt stellen, hoe fijner het is om er iets aan te kunnen doen. Samen met patiënten, cardiologen en medische staf willen we Nederland bewuster maken en dus sterker maken. Meet het en je weet het! Wat is het ritme van jouw hart? Twee patiënten met hartritmestoornissen zullen gaan vloggen over hun leven met deze aandoening, je kunt dit volgen op de thema-site van De week van hartritme.

Graag nodigen we je uit om bij de volgende bijeenkomsten aanwezig te zijn:
– Maandag 26 juni in Amsterdam in Vondel CS van 19.00 tot 21.00 uur. Spreker is cardioloog Lukas Dekker.
– Woensdag 28 juni in Eindhoven in het Van Abbe Museum van 19.00 tot 21.00 uur. Spreker is cardioloog Pepijn van der Voort.
– Vrijdag 30 juni in Utrecht in Bar Beton van 14.00 tot 16.00 uur. Spreker is cardioloog Ahmet Adiyaman.

Tijdens deze gratis bijeenkomsten geven cardiologen uitleg over alle facetten van hartritmestoornissen. Ook zijn er diverse mogelijkheden om vragen te stellen aan deze experts. Je kunt je aanmelden kan via info@hart.volgers.org.

Online meekijken met bijeenkomsten

De bijeenkomsten zijn ook livestream te volgen via www.facebook.com/hartvolgers. Na het liken van deze pagina ontvang je een pushbericht, hier hoef je alleen nog op te klikken en dan kun je de bijeenkomsten live volgen.