Heb je een chronische aandoening of beperking? Of ben je mantelzorger voor je kind, een ouder, je broer, zus, partner, ander familielid of bekende? Dan vragen wij jou mee te doen aan mijnkwaliteitvanleven.nl. 

De Hart&Vaatgroep wil laten zien wat het betekent om (op jonge leeftijd) te leven met een aandoening. Hoe het is om te zorgen voor iemand uit je omgeving.
Inmiddels hebben meer dan 37.000 mensen deelgenomen aan dit landelijk onderzoek. Maar we hebben meer verhalen nodig. Vooral van mensen tussen de 18 en 30 jaar. Daar hebben we jouw hulp voor nodig.

Online vragenlijst

Door de online vragenlijst in te vullen breng je jouw situatie helder in beeld. Daardoor help je mee de zorg in Nederland te verbeteren. Na het invullen krijg je binnen 48 uur via de mail een persoonlijk overzicht (Mijn Kwaliteitsmeter). Dit kun je gebruiken om inzicht te krijgen in je eigen situatie en om je goed voor te bereiden op een gesprek over jouw situatie. Bijvoorbeeld met mensen uit je omgeving, je hulpverlener, arts of de gemeente.

Deze uitkomsten (anoniem verwerkt) kunnen ons allemaal helpen om meer aandacht te krijgen voor de gevolgen van ziek zijn en/of mantelzorg op jonge leeftijd. Wij zorgen ervoor dat jullie de uitkomsten ook te zien krijgen.

Wil jij ook de vragenlijst invullen? Meld je dan voor 1 augustus aan en vul de vragenlijst in. 

Let op! Ga je eerst nog wat surfen op de site? Gebruik dan voor het aanmelden wel weer deze link en niet de algemene link op de website. Als er voor 1 augustus 2017 via deze link meer dan 100 mensen meedoen (dat wil zeggen jezelf eerst aanmelden en daarna de vragenlijst invullen), krijgen we als organisatie gratis een rapportage met uitkomsten.

Deelemende organisaties

Wij zijn niet de enige organisatie die meedoen.  Mijnkwaliteitvanleven.nl is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland in samenwerking met Mezzo, Per Saldo, Zorgbelang Nederland, KBO-PCOB en NOOM. Samen brengen we de uitkomsten onder de aandacht bij beleidsmakers, gemeenten en organisaties voor zorg en hulpverlening.

Inge Schalkers
Beleidsadviseur